петък, 2 ноември 2012 г.

БИФИДУС КОМПЛЕКС


 (AquaSource Bifidus complex with Algae)

Бифидус бактериите са полезни бактерии - пробиотици, които в естествен вид се откриват в дебелото черво на човека под формата на колонии. Бифидус комплекс поддържа добрия баланс на полезните бактерии в чревната флора на човека, което способства ефективното функциониране на дебелото черво и отстраняването на токсините.

Нормално червата на възрастните съдържат няколко килограма живи бактерии. Силата на имунната система и общото здраве на човек зависи именно от състоянието на червата, които най-често боледуват вследствие на неправилно хранене и отлагане на токсини. Образуващите се в червата токсични материи при разлагането си увреждат целия организъм.

Пробиотиците са особено важни през първите години от живота на човека. Бебетата на естествено хранене страдат по-малко от колики и други храносмилателни смущения.

Бебетата получават тази бактерия и други полезни микроорганизми при преминаване през родовия канал. Тези бактерии навлизат през устата на бебето в червата и се прикрепват към стените им преди други, неприятелски микроорганизми от външния свят, да направят същото. Но чревната флора на бебетата, дори кърмени и здрави, е относително нестабилна. Малки промени в околната среда могат да намалят количеството на благотворните микроорганизми и да се стигне до пренаселване с неприятелски бактерии, с което да се намали резорбцията на хранителните вещества и др. Промени в хранителния режим, ваксинации, обикновени инфекции, дори резки промени във времето причиняват дисбаланс. Антибиотици, кортикостероиди и някои други лекарства силно увреждат микрофлората. Това води до диария, кандидоза (вид гъбично заболяване) и др.

Здравето много зависи от състоянието на червата. Те най-често боледуват вследствие на неправилен живот и отлагане на токсини. Уврежданията им варират от обикновен колит до злокачествено израждане. Като се има предвид сериозното влошаване на екологичните показатели на човешкия живот, редовното приемане на достатъчни количества полезни микроорганизми като добавка към храненето е въпрос на здрав разум и далновидност. Резултатите, в профилактичен и лечебен аспект, са толкова добри, че си заслужава да опитаме, а в случай на увредено здраве е просто наложително.

43 лв клиентска цена
30.10 лв цена с потребителски номер

За поръчка: bizdku@abv.bg,

Независим дистрибутор
Биси Здравкова
Д№ 50051637

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, коментирайте на кирилица и само от личен опит!
Благодаря!