петък, 2 ноември 2012 г.

ЛАКТОБАЦИЛУС АЦИДОФИЛУС

 
 (AquaSource Lactobacillus Acidophilus with Algae)

Ацидофилус е пробиотик, т.е. приятелска бактерия, която подобрява жизнеността и заедно с другия пробиотик Бифидус трябва да съставлява 98% от чревната флора на здравите хора. Ацидофилус е бактерия, която се съдържа в някои ферментирали млечни продукти и хранителни добавки. Когато се приема в достатъчни количества, тя се заселва в храносмилателната и пикочо-половата система и подобрява здравето. В човешкият организъм населява тънките черва.

В идеалния вариант трябва да избягваме фактори, които могат да нарушат бактериалната ни екосистема. За повечето хора това е невъзможно. Антибиотици, кортизон, противозачатъчни, алкохол, кофеин, хлорирана или флуорирана вода, консервирани храни, наситени с въглехидрати и мазнини менюта, както и напрегнат живот могат да увредят полезната храносмилателна флора.

Добавянето на пробиотици е един естествен начин за запазване на добро здраве. Те допринасят за преодоляване на разстройващия ефект, който създават в храносмилателната ни система диетите, заобикалящата ни среда и психическия стрес.

Така например антибиотиците нарушават състоянието на нормалната чревна флора, защото заедно с вредните бактерии убиват и част от полезните. На мястото на полезните бактерии тогава се заселват вредни бактерии, паразити или гъбички и така се получава дисбактериоза. Тя е особено опасна при децата и при хора с по-слаб организъм. Протича скрито и коварно и е следствие от порочния кръг – предписват се още антибиотици уж за изтребване на поредните вредни микроби, те пък още повече нарушават екологията на червата. Ето защо е необходимо след всеки прием на антибиотик да се приемат продуктите Ацидофилус и Бифидус за една-две седмици, до пълно възстановяване и стабилизиране на състоянието на полезната чревна флора.

Възстановяването на полезните бактерии в червата ни предпазва от кандидоза, колиентерит, холера, дизентерия и други дисбактериози. 

43.00 лв клиентска цена
30.10 лв цена с потребителски номер

За поръчка: bizdku@abv.bg, 

Независим дистрибутор
Биси Здравкова
Д№ 50051637



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, коментирайте на кирилица и само от личен опит!
Благодаря!