ЗА МЕН

Защо създадох това място? През последните 12 години живота ми се променяше малко по малко. Но как започна всичко? Живеех живот на скорост. Знаете как е – забързаното ежедневие – работа, стрес, хапваш каквото ти попадне и когато имаш време и все в този дух. Появи се здравословен проблем, който медицината не можеше да реши. Четири години болници, лекарста всякакви - ефект никакъв. Диагноза – хронично, решение – операция! Това здраво ме стресна и си рекох „Чакай,бе, какви ги върша аз?! “ Поспрях, огледах се, ослушах се...поех отговорност за собственото си здраве и взех нещата в свои ръце. Тогава срещнах продуктите на Aquasource. Какво беше изумлението ми, когато проблем, пред който медицината немееше се оказа решен с нещо толкова елементарно – с храна. Да! - внесох промени в начина си на хранене. Само това. Без операция и без химия. Един продукт на AquasourceЛЕСНО НАЧАЛО направи чудеса. Тогава осъзнах колко важно е с какво се храним и защо, какво ни дава храната и какво ни взема...Това познание провокира и други въпроси в мен, търсенето на техните отговори ме срещна с източната философия за живота. Така дойде и йога. Придобивах все повече опит и това провокира промяна и в професионалния ми път. Имам икономическо образование – Стопанско управление, имах и добре платена работа, но това не ми носеше удовлетворение. И...направих промяната! Сега съм Сертифициран Инструктор по йога, Консултант по пъноценно хранене,  Рейки учител и работя с Есенциите на Д-р Бах, които са истинско чудо.

Живота ми коренно се промени и сега съм благодарна на обстоятелствата, които ме принудиха да направя промяната. И знам, че на това се дължи факта, че днес съм здрава и най-вече „цяла“.

По настоящем работя с хора с различни проблеми като използвам комплексен подход от цялото придобито познание – движение чрез лесни практики от йога, пълноценни храни, начин на мислене, рейки терапия – резултатите са отлични. Изграждам екип от хора и ги обучавам да правят и те същото.Това ме стимулира да създам място, където да споделя своя опит с повече хора.

И днес, от позицията на всичко преживяно до момента, съм убедена, че човек сам е отговорен за собственото си здраве, не докторите, правителството, законите, живота или някой друг, а самият той!

Шекспир е казал: „ Лековете наши, често са във нас самите.“ - предлагам ви да проверим това!